Пт, 19.04.2024
АМВРОСИЕВСКАЯ ДЮСШ
Меню Сайта
Форма входа
Поиск
Главная » 2014 » Март » 25 » «ШКОЛА УСПІХУ» - ЦЕ ЛІТНІЙ ОСВІТНІЙ ПРОЕКТ
13:00
«ШКОЛА УСПІХУ» - ЦЕ ЛІТНІЙ ОСВІТНІЙ ПРОЕКТ
«ШКОЛА УСПІХУ» - ЦЕ ЛІТНІЙ ОСВІТНІЙ ПРОЕКТ ЯКИЙ ЗМІНИТЬ ТВIЙ СВІТОГЛЯД І НАБЛИЗИТЬ ДО МЕТИ!
            Мрієш досягти успіху і змінити світ? Ти – талановитий, активний та цілеспрямований? Шукаєш команду однодумців? Тоді тобі сюди! «Школа Успіху» – це унікальний безкоштовний літній освітній проект для дітей 12-14 років, який проводиться Фондом Кличко з 2011 року.
            Цього літа «Школа Успіху» збере учасників з України, США, Канади, Німеччини та Казахстану – 300 підлітків, які протягом двох тижнів навчатимуться, проходитимуть тренінги, відвідуватимуть майстер-класи відомих людей, вчитимуть іноземні мови, спілкуватимуться та стануть справжньою командою! Ми віримо, що успіху досягає лише той, хто відкрив свій творчий потенціал і наполегливо працює над собою та його розвитком.
          «Школа Успіху» покликана розкрити всю багатогранність талантів її учасників, дати інструменти для реалізації їх потенціалу та досягнення мети. Ми допомагаємо створювати ідеї і даємо теоретичні та практичні навички для їх реалізації. Успішною є лише та ідея, яка була втілена у життя. У нас ти отримаєш можливість реалізувати свою ідею – можливість досягти свого успіху! Учасники «Школи Успіху» - це майбутні лідери та успішні особистості, які ефективно застосовуватимуть знання та навички, отримані під час захоплюючих пригод у літній школі.
          Дата проведення: 12 липня – 25 липня 2014 р. (150 учасників) 27 липня - 9 серпня 2014 р. (150 учасників) Місце проведення: оздоровчий табір «Джерело», м. Буча (20 км від Києва). Що нового та цікавого буде у «Школі Успіху»? Все починається з... ідеї! У літній школі ми допоможемо тобі реалізувати свою ідею, навчимо, як правильно планувати та впроваджувати власні проекти. Спілкуючись з фахівцями, ідейними гуру, відомими людьми, ти зможеш розширити сприйняття себе і навколишнього світу, розвинути творчі навички.
          У «Школі Успіху» ти зустрінеш своїх однодумців, нових друзів, не лише з різних куточків України, а й з інших країн світу. Протягом двох тижнів ми будемо наполегливо працювати разом, фаново вивчати іноземні мови, відвідувати майстер-класи, проходити тренінги, займатися спортом і, звичайно, дружити та розважатися! Ми обіцяємо тобі, що «Школа Успіху» назавжди залишиться у твоєму серці.
         Хочеш потрапити до «Школи Успіху»? Бери участь у Конкурсі!
         Він проходитиме у два етапи: перший - з 11 березня по 11 травня, другий – з 20 до 29 травня 2014 року. Після першого етапу буде відібрано 600 переможців, а після завершення другого етапу конкурсу до табору потраплять 300 учасників.
         Інформацію про правила та результати конкурсу дивись на сайті school.klitschkofoundation.org
 
         Як взяти участь у конкурсі?
 
        Для участі у конкурсі необхідно уважно прочитати УМОВИ КОНКУРСУ, зареєструватися на сайті school.klitschkofoundation.org та заповнити АНКЕТУ. Якщо у тебе виникли додаткові запитання - телефонуй: +38 (050) 330-03-04, контактна особа – Євгенія Мазуренко, керівник проекту.
 
        УМОВИ ПРОВЕДЕННЯ ТА ПРАВИЛА КОНКУРСУ-2014
 
       Благодійна організація «Фонд Кличко» (далі – Фонд) у рамках реалізації благодійного освітнього проекту «Школа Успіху» проводить конкурс для відбору цілеспрямованих, соціально-активних і талановитих школярів. У конкурсі можуть брати участь діти віком від 12 до 14 років. На момент заїзду в табір, дитина має бути віком 12 - 14 років (діті віком менше 12 та старше 14 років прийматися не будуть). Діти, які брали участь (тобто були в таборі) у літньому освітньому проекті Фонду Кличко у 2011, 2012 чи 2013 роках, не можуть брати участь у цьому конкурсі.
 
 
БОЛЕЕ подробную информацию смотрите на сайте фонда :
На офіційному сайті Фонду Кличко klitschkofoundation.org та на промо сторінці «Школи Успіху» school.klitschkofoundation
 
Администрация Амвросиевской ДЮСШ
Просмотров: 576 | Добавил: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Календарь
«  Март 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Друзья Сайта
  • Амвросиевский РМК
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Весь интернет в одном каталоге!
  • Статистика

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0
    Copyright L.Kalashnikova © 2024
    Создать бесплатный сайт с uCoz